Kamer Hero Lp (1)

Ga je verhuizen?

In plaats van je spullen in dozen te laten staan zijn er verschillende manieren om overbodige apparaten en lampen te wecyclen. Wecyclen doe je door afgedankte spullen te verkopen, doneren, repareren of door ze in te leveren bij een Wecycle inleverpunt. Zo hou je je huis opgeruimd en draag je bij aan een duurzame wereld.

Wat doe jij met je spullen als je verhuist?

In welke situatie je ook zit, verhuizen of een huis ontruimen is een flinke klus. Daarom is het goed om te overwegen welke apparaten je meeneemt en welke je wil afdanken. Door te kiezen voor een van onderstaande opties maak je niet alleen een frisse, maar ook een duurzame nieuwe start! Voor welke optie ga jij?

Life Events Iedereen
Blok Verhuizing Goed Geregeld

Slim verhuizen

Verhuizen is een hele klus! Daarom is het goed om te overwegen welke apparaten je meeneemt en welke je achterlaat. Bekijk hier alle duurzame opties voor inlevering.

Alles over verhuizen
Huisontruiming

Huisontruiming

Wat te doen met overgebleven spullen na een woningontruiming? Bekijk hier alle duurzame mogelijkheden voor verkoop, donatie, reparatie en recycling.

Alles over huisontruimingen
Huissleutel

Een nieuwe start

Of je nu gaat samenwonen of juist uit elkaar gaat, in beide gevallen kan het voorkomen dat je sommige apparaten kwijt wilt. Bekijk je opties en maak een frisse start!

Alles over een nieuwe start
Kamer Verkocht

Verkopen

Veel apparaten zoals computers, tablets en telefoons kun je ook een tweede leven geven door ze te verkopen. Zo maak je iemand anders blij én hou je er zelf ook nog wat aan over!

Verkopen
Kamer Weggegeven

Weggeven

Soms kun je apparaten en lampen die nog prima werken weggeven aan familie of vrienden, of doneren aan de lokale kringloopwinkel. Zo help je anderen en geef je een tweede kans aan je lamp of apparaat.

Weggeven
Kamer Gerecycled

Recyclen

Werkt het apparaat niet meer en heb je nog garantie? Dan kun je in veel gevallen via de leverancier een reparatie inplannen. Lukt dit niet? Lever het dan in bij een Wecycle inleverpunt bij je in de buurt.

Inleveren

“Weggooien? Ik ben blij dat ik dat niet heb gedaan! Mijn oude Italiaanse koffiemachine ging stuk tijdens de verhuizing. Ik bracht het apparaat naar een Repair Café en enkele dagen later kreeg ik het bericht dat er weer koffie uitkwam! Ik geniet nu iedere dag weer van een vers kopje koffie, uit mijn oude koffiezetapparaat.”

Thomas, Hilversum

Persoon Koffieautomaat