Tv

Verkopen

Marktwaarde en recyclewaarde

Veel apparaten (zoals computers, tablets en telefoons) hebben nog een marktwaarde. Op diverse websites voor de verkoop van tweedehands spullen kun je dit nagaan. Daar kun je ook zien of ze een lage of geen marktwaarde meer hebben, omdat ze zijn verouderd. Lukt het niet een apparaat te verkopen, lever het dan in voor recycling!

Verouderde elektrische apparaten hebben wel nog steeds een recyclewaarde! Lever ze in, dan zorg je voor hergebruik van grondstoffen om je toekomstige apparaat te laten maken. En je ontziet het milieu omdat schadelijk stoffen verantwoord worden verwijderd.

Inleveren is altijd goed
Jongedame Met Telefoon
“Ik dacht dat deze telefoon me nog wel wat zou opleveren. Dat viel tegen. Ik kan er nog wel wat goeds mee doen. Ik doe hem in een inleverbak van Wecycle. Wordt ‘ie tenminste goed gerecycled.”
Jongeman Met Koelkast

“Mijn koelkast werkte nog prima! Maar ik kwam er achter dat niemand hem meer wilde hebben. Te oud! Energieslurper! Nou, toen heb ik hem maar ingeleverd voor recycling. Hebben we er allemaal wat aan.”

Reset Phone

Data wissen van je mobiel of laptop

Voordat je je oude mobiel of laptop gaat inleveren, is het belangrijk om je data te wissen. Maar hoe kun je deze data grondig wissen? Klik hieronder voor meer informatie.

 

Data wissen