23071681 R A OUD VOOR NIEUW APPARATEN 4 8

Nieuw apparaat? Doe je oude weg!

Koop je een nieuw apparaat of lamp in een winkel of online? Lever dan gelijk je oude apparaat in bij diezelfde winkel of geef het mee aan de bezorger. Hartstikke handig en snel, dankzij de oud voor nieuw regeling.

Hoe gebruik ik de oud voor nieuw regeling?

De naam zegt het al: oud in ruil voor nieuw. Hoe gemakkelijk jij een nieuw elektrisch apparaat besteld, zo gemakkelijk kan je er ook weer vanaf. Koop je een nieuw elektrisch apparaat in de winkel? Neem dan je oude apparaat mee en lever het hier gelijk in.

Wecycle meeneemservice gaat nog een stapje verder!

Bestel je een nieuw elektrisch apparaat (online) bij een van de bedrijven met meeneemservice? Dan geef je het grote oude apparaat gewoon mee aan de bezorger of het ophaalpunt.

Deze onderstaande bedrijven nemen niet alleen het grote oude apparaat mee als ze deze bezorgen maar ook ander klein elektrisch spul waar je vanaf wilt. Hoe goed is dat! Vraag hier altijd naar en zorg dat je apparaten  en lampen klaarliggen om mee te geven.

Zodra een bezorgdienst, vervoerder of ophaalpunt je oude apparaat niet direct kan aannemen zijn dit de volgende stappen:

  • In samenspraak met de online-verkoper wordt je oude apparaat binnen 2 weken alsnog opgehaald.
  • In samenspraak met de online-verkoper krijg je een verpakking thuisgestuurd waarmee je het oude apparaat kosteloos verzendt. 

Bedrijven met meeneemservice

Bespaar tijd, geef ook kleine apparaten mee

Heb je een bezorgmoment ingepland staan voor je nieuwe apparaat? Verzamel dan gelijk alle oude elektrische apparaten in huis. Naast jouw in te ruilen elektrische apparaat neemt de bezorger ook meer kleinere apparaten mee.  

23071681 R A OUD VOOR NIEUW APPARATEN 2 13 1

Koop je een nieuwe lamp?

Lever dan meteen de oude in! Met de oud voor nieuw regeling laat je jouw oude lamp achter in de winkel waar je een nieuwe koopt. 

 

 

Klacht of compliment over inleverpunt?

Heb je een klacht, compliment of brandende vraag? Stuur ons dan een WhatsAppje hierover met eventueel een foto, of stuur een mail naar info@wecycle.nl

Stuur een berichtje: 06 8688 6009
Vragen Laat Het Weten